Diós szelet
8 fő részére
Nehézség:
közepes
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 6 tojásból piskótát sütünk 2 lapban. vagy 1 lapban, és kettévágjuk a piskótát.
egyik piskótára a krém
- 20 dkg dió
- 27 dkg kristálycukor
- 4 tojásfehérje
másik piskótára a krém
- 20 dkg vaj
- kevés dióbél
- rum
Elkészítés
Ráöntjük a diós-kristálycukros-tojásfehérjés krémet rákenjük az egyik piskótára, és visszatesszük a tepsi hátán a sütőbe. Vékonyan baracklekvárral megkenjük. A másik piskótára a másik krémet rákenjük, majd a két piskótát egymásra helyezzük.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.